Bedrijflunch van de Smaak-Halte

Zakelijke lunch met vers ambachtelijk gebakken brood

Bestel de lekkerste zakelijke lunch bij de Smaak-Halte. Want bij ons worden namelijk alle broodjes ambachtelijk bereid, en uitsluitend met de beste meelsoorten. Hierdoor zijn onze broodjes uniek in smaak en hebben ze een licht krokante bite en zijn daardoor makkelijk te eten zo uit de hand, of gemakkelijk te snijden met bestek.

Luxe open belegde broodjes lunch

Verwen uw gasten met onze luxe open belegde broodjeslunch! Deze half open belegde broodjes zijn rijkelijk belegd met o.a. Serranoham, gerookte zalm, rosbief, brie en andere smakelijke toppings. En is daarom uitermate geschikt voor een perfecte vergaderlunch die uw gasten zal verrassen met onze verrukkelijke smaken. Onze broodjes worden afgemaakt met een passende garnering en op luxe schalen gepresenteerd. Desgewenst kan het ook geserveerd worden op een stoere houten serveerplank en vergezeld worden met andere lunchgerechten.

Lunch buffet

De bedrijfslunch van de Smaak-Halte is een echte aanrader. Voor grotere bijeenkomsten bieden wij buffetten op maat aan waarbij u kunt genieten van onze creatieve twist, en geïnspireerd eigen inbreng. Maatwerk en de invulling van het buffet kan naar uw wensen worden samengesteld. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Maandelijkse lunch

Maandelijkse lunch saai, nee natuurlijk niet! Wij zorgen dat je broodje niet gaat vervelen.

We kunnen eindeloos variëren en zorgen voor voldoende afwisseling. Vanzelfsprekend houden we rekening met het seizoen, en bedenken altijd wel iets om van te watertanden. We hebben lekkere wraps, maken bv sandwiches, een hartige snack, een soepje, of liever een gezellig toetje ter afsluiting is allemaal mogelijk, wij maken er wel een feestje van.

Onze service

Bij De Smaak-Halte begrijpen we dat zakelijke bijeenkomsten vaak strak gepland zijn. Wij ervoor dat onze luxe vergaderlunches op tijd worden bezorgd, zodat je zonder zorgen kunt genieten van de lunch terwijl je je kunt concentreren op de belangrijke zaken.

Belegde broodjes

Geniet van een heerlijke lunch met onze divers belegde broodjes schalen, voor een vergadering of zakelijke lunch. Kies uit verschillende belegsoorten zoals kaas, vleeswaren en salades.  We verzorgen natuurlijk ook lunch dranken zoals smoothies, verse jus, melk etc.

Maatwerk

Verras je collega’s met een heerlijke lunchbox tijdens jullie bedrijfsuitje, geniet van een lekker ontbijt tasje op weg naar een event. 

Ook voor later op de dag

Ook voor een later moment op de dag een meeting. Natuurlijk kan dat. We hebben superlekkere warme broodjes die erg voedzaam zijn. Daarnaast nog een goed gevulde verse soep, en bijvoorbeeld een maaltijdsalade, dan heb je zeker voldoende om er de avond mee door te kunnen komen

Meer informatie over onze zakelijke lunches

We helpen je graag verder 

Tel: 074 – 267 06 73
info@desmaakhalte.nl

Winkelwagen

Our goal is to help people in the best way possible. this is a basic principle in every case and cause for success. contact us today for a free consultation. 

Practice Areas

Newsletter

Sign up to our newsletter